Kamagra Kaç Saat Etkili?

Blog Kamagra

Kamagra 100 mg Kaç Saat Etkili? Kamagra Jel Günümüzde normal birçok kişinin yaşadığı cinsel ereksiyon sorunlarına çözüm olarak geliştirilmiş bir üründür. Kamagra 100 mg Oral Jel Ağız Yolu ile kullanılabilir yapıya sahiptir, ürünü satın aldığınızda 1 Kutu içerisinde 7 Adet Meyve Aromalı tek kullanımlık paketler bulunmaktadır, kamagra tek kullanımlık paketler hepsi 100 mg’dır.

 Kamagra Jel Meyve Aromalı 1 Paket ürünün dozu ayarlanmış olarak gelmektedir. Ürünü ister su, meyve suyu, soğuk asitsiz içecekler veya sade bir şekilde kullanmanız mümkündür. Kamagra etkisini uzun süreli göstere bilen bir bitkisel takviyedir. Etkisini ve süresini etkileyecek durumlar bulunmaktadır.

 

Kamagra Kaç Saat Etkili? Etkisi Azalır mı?

 

Kamagra 100 mg Kaç Saat Etkili?
Kamagra 100 mg Kaç Saat Etkili?

Kamagra jel etkisini azaltacak unsurlar bulunmaktadır, kamagra jel kullanmadan veya satın almadan önce kalp rahatsızlığınız, yüksek tansiyon, şeker hastalığınız bulunmaması gerekmektedir. Eğer bu hastalıklar dan bir tanesi bile varsa doktorunuza başvurarak size en uygun ilacı muadilini söyleyecektir, Özellikle Kalp hastalarının kullanması uygun görülmemektedir. Kamagra jel içerisinde sildenafil bulunmaktadır, Bir Sağlık probleminiz var ise kamagra ürününü kullanmanız önerilmez.

Kamagra Jel etkisini kullandıktan 12 saat sonra kaybetmektedir. Kamagra ürünü alkol veya asitli içeceklerle kullanmanız etkisini azaltabilmektedir. Alkol ile tüketilmemesi gerekmektedir.

 

Kamagra 100 mg Etkisini Ne zaman göstermektedir?

            Kamagra 100 mg Kaç Saat Etkili? ve etkisini nasıl ve ne zaman göstermektedir? Kamagra bir ereksiyon sağlayıcı bitkisel takviyedir, ürün ereksiyon problemleri yaşayan kişiler veya cinsel hayatına zevk katmak isteyen heyecan arayan insanlar kullanmaktadır.

Kamagra jel kullanımından sonra cinsel arzu ve şehvetinizi (Libido) artırmaktadır, ürünü kullanmadan önce yarı aç olmanız tavsiye edilmekte olup etkisini ve performansınızı artırmak için önemli unsurlardan biridir. Kamagra ürünümüzü cinsel ilişkiye girmeden 30 dakika önce kullanmanız veya en geç 15 dakika içinde kullanmanız durumunda ürünün etkisini hissetmeye başlayacaksınızdır.

Ürünü kullandıktan sonra vücut ısınız artmaya başlayacak ve libido (cinsel istek) seviyeniz artmaya başlayacaktır, kamagra geciktirici özelliği bulunmakta ve ejakülasyon olduktan sonrada devam etmenize olanak sağlamaktadır. 100 mg jel paketlerin meyve Aromaları şunlardır.

  1. Ananas
  2. Vanilya
  3. Muz
  4. Üzüm
  5. Portakal
  6. Karamel
  7. Çilek

İstediğiniz paketi 30 dakika önce kullanmanız önerilmektedir.

Ürün Siparişinizi Sitemizde Bulunan Hemen Sipariş Ver Bölümünden Sipariş verebilirsiniz. Ürün siparişiniz verildikten 1-3 iş günü içerisinde kapıda ödeme ile adresinize gelmektedir, ürün tamamen gizli paketler halinde olup getiren kuryenin bile içeriğinden bilgisi bulunmamaktadır, ödemeyi ister kapıda nakit ödeyerek isterseniz de kredi kartı ile alabilirsiniz

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Kemal S.
Kemal S.
4 yıl önce

Etkisi 12 saat demişsiniz ama ben kamagrayı kullandım 12 saat etkisi değil enerjisi duruyor ama etkisi ilişki sırasında yine oluyor 😊

2
0
Would love your thoughts, please comment.x