Kamagra Jel ile Geciktirici Aynı Zamanda Kullanılır mı?

Cinsel sorunlar yaşayan çiftlerin, problemini en aza indirmek için ve sağlıklı bir cinsel yaşam sunmak için üretilmiş ürünlerden biri Kamagra jeldir. Bu jelin kullanım çeşitleri hakkında sorular sorulmaktadır. Kamagra jel nedir? kamagra jel ile geciktirici aynı zamanda kullanılır mı? Hangi talimatta kullanılmalıdır? Ne kadar etkilidir gibi sorularınızı bu yazımızda cevaplıyoruz.

Kamagra Jel Nedir?

Hindistan menşeili ve viagra ile aynı malzeme özüne sahip cinsel destek ürünlerinden biridir. Kimyasal barındırmayan jel doğal, saf bitkisel özlerden oluşmakta ile afrodizyak etkisi arttırılmıştır. Kadınların da kullanabildiği jeli, erken boşalma ve sertleşme problemi yaşayana erkekler tercih etmektedir.

Nasıl Kullanılmalıdır?

Küçük paketler halinde, farklı aromalarda ki jel, ilişkiden 20 dakika önce ağız yoluyla alınmalıdır. Acımtırak ve ekşimsi bir tadı olan jelin, etki süresi 6 saate kadar ulaşabilmektedir. Kullanım dozu; Toleransa bağlı olarak 50 en fazla 100 mg alınmalıdır. Jeli kullanırken, kullanma talimatına uyulması gerekmektedir.

Kamagra Jel ile Geciktirici Aynı Zamanda Kullanılır mı?

Kamagra, kan akışı hızlandırıp, penisteki arterleri büyütüp, ereksiyona neden olmaktadır. Jeli geciktirici ile aynı kullanmakta bir sakınca bulunmamaktadır. Ama çeşitli kullanım talimatları barındıran jeli kullanırken uyulması ve dikkat edilmesi gereken hususlar şunlardır;

  • Jeli aldığınız şirketin ya da doktorunuzun talimatlarına uygun alın.
  • Emilimi çok hızlı gelişmektedir. Kulanan kişinin metabolizma hızına bağlı olarak, etkisini yarım saat ve 1,5 saat arasında gösterir.
  • Ağır yemekler sonrası, emilim süresi daha uzayabilmektedir.
  • Önerilen dozu aşmayın ve birden fazla kullanmayın.
  • Alkol ve asitli içecekler ile alınması kesinlikle kullanılmamalıdır.
  • Jeli aldıktan sonra içilen sigara oranına dikkat edilmelidir.

Kimler Kullanamaz

Jel, çeşitli kullanım talimatları barındırdığı gibi, kimi sağlık problemi yaşayanların kullanmaması gerekmektedir. Kullanmasında sakınca görülen hastalık tipleri şunlardır;

  • Kalp sorununuz varsa.
  • Anjiyo vb bir ameliyat yaşadıysanız.
  • Karaciğer problemi ve ciğerlerle ilgili tedavi gördüyseniz.
  • Gözünüzde genetik bir problem varsa

Bu durumlarda jeli kullanmamamız sağlığınız açısından gerekmektedir. Aynı zamanda bugüne kadar rastlanan kimi yan etkileri gözlemlenmiştir. İshal, baş ağrısı ve ateş basma, hazım sorunu ve burun tıkanıklığı rastlanan yan etkilerden bazılarıdır.

Kamagra jel cinsel sorunlarınıza karşı etkili ve olumlu kullanıcı yorumlarına sahip ürünlerden biridir. Sağlıklı bir cinsel yaşam için tercih edilen ürünü kullanırken ürünün orijinal ve bandrollü olup olmadığına dikkat ediniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x