Kamagra Jel Etkisi Ne Kadar Sürer ?

Kamagra Jel Etkisi Ne Kadar Sürer ?
Kamagra Jel Etkisi Ne Kadar Sürer ?
Kamagra Jel Etkisi Ne Kadar Sürer ?

Kamagra Jel Etkisi Ne Kadar Sürer ? Kamagra Jel 100 mg‘lik bir üründür içerisinde 7 adet meyve aromalı tek kullanımlık paketler bulunmaktadır. Bu paketlerin hepsi dozu ayarlanmış bir şekilde gelmektedir. Dozu ayarlanmış paketlerden istediğiniz meyve aromalı paketi alarak kullanmalısınız. 1 adet kamagra jel kullanımı isterseniz bir içeceğin içerisine veya sade olarak kullanabilirsiniz. Kamagra jeli kullanmadan önce dikkat etmeniz gereken unsurlar bulunmaktadır. Kamagra’yı kullanırken yarı tok olmanız gerekmekte ve tansiyon,şeker,kalp hastalığınız olmaması gerekmektedir, eğer böyle bir rahatsızlığınız var ise doktorunuza danışarak gerekli dozda bir ilaç kullanabilirsiniz.  

Kamagra Jel Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?

Kamagra Jel Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? Kamagra jel Kullanımı ilişki sürecinizden 30 dakika önce almanız tavsiye edilmektedir bu etken kişiye göre değişiklik gösterebilen bir unsurdur fakat en geç 15 dakika önce kullanmanız hem ereksiyon sağlamamıza hem de kamagra jelin etkisinin tam anlamıyla göstermesi için yeterli bir süre olacaktır. Kamagra ürünü bitkisel bir ürün oluğundan dolayı etkisi kişiye göre artıp azaltabilmektedir bu durumda doktorunuzun tavsiyesi olmadan kamagra ürününün dozunu artırmayınız. Doktorunuza başvurmanız durumuna sizlere en uygun dozu belirtecektir, fazla kullanmanız size daha fazla bir etki vermeyecektir, aksine yan etkisi oluşabilmektedir.  

Kamagra Jel Yan Etki Yapabilir mi ?

Kamagra Jel Yan Etki Yapabilir mi ? Kamagra Ürünü Tek kullanımlık paketler haline gelmektedir,Kamagra’nın 1 tek kullanımlık paketinde 100 mg bulunmaktadır,bu değer kişiler için yeterli bir miktar olup kişinin kendisi fazla kullanmamalıdır bu durumda fazla kullanım da yan etkiler oluşa bilmektedir. Bilinen Yan Etkilerini Sıralamasını Aşağıdaki Listede bulabilirsiniz. Listedeki Etkilerden Bir veya Birden Fazlası bulunmakta ise Doktorunuza Başvurmanız Gerekmektedir. Fazla Kullanım etkisini artırmayacaktır. Kamagra Jel Yan Etkileri ?

  1. Baş Ağrısı ve Baş Dönmesi
  2. Mide Bulantısı
  3. Yüzde veya Burunda Kızarıklıklar
  4. Bulanık Görme
  5. Işığa Karşı Aşarı Duyarlılık
  6. Penis de Olmak Üzere Eklem Ağrıları

  Bilinen belirtiler yukarıdakiler olup bunlar içerisinden bir veya birden fazla etkisi bulunmakta ise ürün sizde yan etki yapmış olabilir bu durum için size en yakın sağlık birimine başvurmanız gerekmektedir. Kamagra Jel bitkisel bir ürün olup takviye olarak kullanılır. bir ilaç değildir etkisi diğer bitkisel ürünlere göre daha iyi ve tercih edilen bir üründür. Kamagra 100 mg sürülmez Ağız yolu (Oral) ile kullanılmaktadır. Ürünün Tam Adı : Kamagra jel 100 mg olarak satılmaktadır. Sahte ürünler ve bandrolsüz olan ürünleri kesinlikle kullanmayınız. Ürünün kullanmadan önce mutlaka son kullanma tarihine bakınız. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri imha ediniz.  

Yardımcı Etiketler:Doz Nedir ?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Selim A.
Selim A.
4 yıl önce

Kargom ne zaman ulaşır bana kaç gün içerisinde ve ürün orijinal mi önceden aldığım kamagra jeller sahte gibiydi

4
0
Would love your thoughts, please comment.x